Rabat aftaler

Veteranrabat

Neverlate har lavet en rabat, til alle Veteraner i Danmark og Sverige, Følg instruksen nedenfor og du for mulighed for, at købet et armbåndsur med flot rabat. Mode ure og kvalitets ure til fornuftige priser. Inden man gennemfører en ordre sender man et billede, af sit veterankort (uden cpr) til kontakt nederst på hjemmesiden. Derefter vil man modtage en rabatkode der skal anvendes ved betaling. Vær opmærksom på, at der laves kontrol af bestillinger, såfremt man har videregivet koden til en, der ikke er veteran. Såfremt bedrag forefindes vil koden blivet lukket, og man skal derefter ansøge på nu. 

Rabat kan kun anvendes på varer, der ikke allerede er nedsatte. Her finder du alle rabat aftaler tilknyttet dit VETERANKORT.

LOGBUY

Få logbuy rabat, login på din profil og få rabatkoden til 20% Rabat. Rabat kan kun anvendes på varer, der ikke allerede er nedsatte. LOGBUY RABAT

Varde Kasernes personaleforening

Kan få rabat gennem foreningen. Rabatkoden giver 15 % Rabat. Rabat kan kun anvendes på varer, der ikke allerede er nedsatte.

Studierabat

Studenter kan få rabat gennem STUDENTOFFER og opnå en rabat på 15 %. Tilmeld dig på deres hjemmeside og få den gyldne rabatkode til din studierabat. Vi tilbyder studierabat online på smykker og ure. Se vores store udvalg og gør gavn at din studierabat.

CashbackAPP

Danmarks nemmeste fordelsprogram, hvor du sparer penge, hver gang du handler hos Neverlate.dk og andre webshops. Brug dit dankort, som dit eneste fordelskort, så sparer du automatisk penge, hver gang du handler hos tilmeldte butikker og webshops. 8 % Cashback fra Neverlate.dk - Se mere her: CASHBACKAPP

Pricerunner

Her er siden for dig, der vil gøre smarte køb. Pricerunner samler de seneste og bedste rabatkoder fra dine favoritbutikker. Gå ikke glip af muligheden for et godt tilbud. Kast et blik på rabatkoderne og tilbuddene, mens de stadig er gyldige!

Neverlate - tilbyder rabatkode hos PRICERUNNER.


Copyrighted.com Registered & Protected