Rabat aftaler

Neverlate har lavet en rabat, til alle Veteraner i Danmark og Sverige, Følg instruksen nedenfor og du for mulighed for, at købet et armbåndsur med flot rabat. Mode ure og kvalitets ure til fornuftige priser. Der er også mulighed for at opnå logbuy rabat, så se under din logbuy konto. Er du student, så kan du tilmelde dig StudensOffer og opnå din studierabat derigennem.

Veteranrabat

Inden man gennemfører en ordre sender man et billede, af sit veterankort (uden cpr) til kontakt nederst på hjemmesiden. Derefter vil man modtage en rabatkode der skal anvendes ved betaling. Vær opmærksom på, at der laves kontrol af bestillinger, såfremt man har videregivet koden til en, der ikke er veteran. Såfremt bedrag forefindes vil koden blivet lukket, og man skal derefter ansøge på nu. Rabat kan kun anvendes på varer, der ikke allerede er nedsatte. Her finder du alle rabat aftaler tilknyttet dit VETERANKORT.

LOGBUY rabat

Få logbuy rabat, login på din profil og få rabatkoden til 15 % Rabat. Rabat kan kun anvendes på varer, der ikke allerede er nedsatte. LOGBUY RABAT


Varde Kasernes personaleforening

Kan få rabat gennem foreningen. Rabatkoden giver 15 % Rabat. Rabat kan kun anvendes på varer, der ikke allerede er nedsatte.

Studierabat

Studenter kan få rabat gennem STUDENTOFFER og opnå en rabat på 15 %. Tilmeld dig på deres hjemmeside og få den gyldne rabatkode til din studierabat. Vi tilbyder studierabat online på smykker og ure. Se vores store udvalg og gør gavn at din studierabat.

Copyrighted.com Registered & Protected